livrare plata

Plata & Livrare

Odata ce v-ati hotarat sa comandati, aveti la dispozitie modalitatile de livrare si plata specifice nevoilor dumneavoastra.

Pe aceasta pagina puteti gasi toate informatiile necesare cu privire la costuri si optiuni.

Metode de plata

Plata bunurilor comandate se poate face în trei moduri: ramburs catre curier, plata electronica pe site sau prin transfer banca, indiferent de metoda de plata aleasa, valoarea platii totale este aceeasi si nu se percep taxe suplimentare pentru procesarea platii.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 1. Ramburs: plata in numerar la curier la livrarea coletului

 2. Electronic: Prin card de credit sau de debit direct pe site la plasarea comenzii.

 3. Transfer bancar: ordin de plata emis de catre banca.

metode de plata

Pentru fiecare articol comandat, utilizatorul trebuie sa plateasca pretul anuntat in magazin in momentul efectuarii comenzii. Pretul fiecarui produs se poate schimba dinamic pe site-ul magazinului online dar fara a afecta valoric comenzile plasate pana in momentul schimbarii pretului, prin urmare se achita suma din comanda trimisa catre noi.

Metode de livrare

Ridicare personala: Doar pentru reprezentantii companiilor, ei pot ridica marfa de la sediul  numai in baza imputernicirii si stampilei societatii.

Prin curier rapid: de luni pana vineri.

Exclusiv in Bucuresti si Ilfov, curier rapid: Livrare Urgenta 3 ore.

Livrarea in anumite intervale orare in Bucuresti si Ilfov este considerata Livrare Urgenta. Contravaloarea acestui serviciu este de 39,66 RON – TVA inclus.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei

Taxa de livrare este de 14.99 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 200 lei

La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, transfer, etc) este obligatoriu prezentarea unui act:

 • Pentru persoane fizice este necesara prezentarea unui act de identitate
 • Pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate si imputernicire din partea firmei

Daca ridicarea/receptionarea unei Comenzi expediate este refuzata, Cumparatorul va suporta intregul cost al transportului de retur.

Livrare prin curier:

1. Livrare rapida

Acest serviciu este destinat comenzilor achitate online sau ramburs plasate in afara programului de lucru al Departamentului Vanzari.

Mecanismul de functionare este urmatorul:

 • Comenzile fara operator trimise in intervalul extins 17:00 – 18:30 vor fi livrate a doua zi in intervalul 09:00 – 17:00
 • Comenzile trimise vineri seara au nevoie de solicitarea expresa la trimiterea comenzii pentru livrarea acestora sambata.
 • Transportul este asigurat in tara de catre Fan Courier. Programul de livrari este intre orele 09:00 – 17:00. Urmarire AWB: http://www.fancourier.ro/tools/awb-tracking/

Pentru comenzile a caror ridicare se va face din Sediul Fan Courier termenul de ridicare este de 3 zile lucratoare, termen ce curge din momentul exprimarii optiunii pentru comenzi initial trimise catre adresa destinatarului ori din momentul in care comanda a ajuns in Sediul Fan Courier atunci cand solicitarea a fost transmisa catre noi inainte de preluarea coletului de catre curier. Dupa implinirea termenului comenzile vor fi automat anulate.

2. Livrare Urgenta – in 3 ore

Acesta modalitate de livrare este aplicabila pentru comenzile cu livrare in Bucuresti ce contin numai produse, contravaloarea acestui serviciu fiind de 39,66 RON (TVA inclus).

Mecanismul de functionare este urmatorul:

 • Comenzile trimise in intervalul 00:00 – 09:00 vor fi livrate pana in ora 12:00 in aceeasi zi;
 • Comenzile trimise in intervalul 09:00 – 16:00 vor fi livrate in termen de +3 ore de la momentul plasarii.
 • Se livreaza exclusiv comenzile confirmate. Livrarile se efectueaza in zilele lucratoare (luni – vineri)

3. Livrare Standard

Livrarea se face in ziua urmatoare, dupa ce toate produsele comandate au fost confirmate si s-au rezervat in comanda dumneavoastra.

Transportul este asigurat in tara de catre Fan Courier. Programul de livrari este intre orele 09:00 – 17:00. Urmarire AWB: http://www.fancourier.ro/tools/awb-tracking/

Transportul este asigurat in Bucuresti de catre SD Courier. Programul de livrari este intre orele 09:00 – 18:00. Urmarire AWB: https://www.sameday.ro/awb-tracking/

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii, pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Costul livrarii comenzilor care nu se incadreaza in promotia „Transport gratuit” se calculeaza automat in momentul plasarii unei comenzi pe site-ul nostru.

Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ambalaje diferite, suplimentar fata de cel original.

Livrarea produselor  in anumite situatii (situatii speciale, sarbatori legale, vreme nefavorabila) se face in maxim 6 zile lucratoare de la plata acestora.