despre italy panda

Despre Noi

Italy Panda – importator direct de produse optica medicala si acid hialuronic CLH-advance

Eurocom Strategic Evolution SRL are ca obiectiv de a prezenta consumatorilor romani intr-un mod inovativ integrarea de produse noi si competitive pe piata. Vine in intampinarea dumneavoastra cu cele mai renumite brenduri de rame de ochelari clip-on. Cat si produse de estetica faciala Acid Hialuronic CLH-advence produse in Italia, fiind unic importator si distribuitor.

Obiectivul Nostru

Obiectivul Nostru

Obiectivul principal al firmei noastre este de a oferi produse de ultima generatie, de cea mai inalta calitate ce indeplinesc toate cerintele prevazute de legislatia europeana si organisme de certificare.

Departamentul vanzari este specializat in importul si distributia de rame pentru ochelari de vedere si accesorii pentru ochelari de la renumite brenduri precum si de produse pentru estetica si chiar in viitorul apropiat imbracaminte, genti si alte produse italiene.

italy panda

Produse Originale

Structura companiei noastre, flexibilitatea acesteia, precum si atentia acordata solicitarilor clientilor nostri permit adaptarea continua la cererile si schimbarile pietei.

Autenticitatea produselor importate si distribuite de noi

Produsele comercializate pe acest site sunt in perfecta concordanta cu normele si cerintele europene aplicabile la aceasta data inclusiv pe teritoriul Romaniei.

Garantam originalitatea produselor si provenienta acestora exclusiv pe cai legale. Nu comercializam produse replica sau produse a caror provenienta nu este certa.